Skip to content Skip to footer

FAQ

Onze evenementen worden gehouden op het vlearmoesplein in Neede. Het adres is Vlearmoesplein, 7161 HZ Neede. De coördinaten zijn Breedtegraad: 52.132603 Lengtegraad: 6.612207.
We organiseren evenementen op verschillende data ’s. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.
Zie over ons
Geen paniek! Als we iets vinden op een van onze evenementen dan plaatsen wij daarover een bericht op onze facebook pagina.
In principe is iedereen vanaf 0 tot 100 jaar welkom op onze evenementen. Ben je 101 en voel je je 16 dan maken we graag een uitzondering voor je!
Nee, dit moet eerst overlegd worden met de organisatie. Neem even contact met ons op via het contactformulier.
Bij de ingang vind je de huisregels van het evenement. Wil je je vooraf even goed inlezen klik dan hier voor de huisregels.
Er zijn genoeg parkeerplaatsen in de omgeving van het plein. Het beste is om met de fiets te komen, dan verbrand je ook nog calorieën!
NEE! je bent Lil Kleine of Ronnie Flex niet!
Alleen de pers mag professionele camera’s mee nemen. Ben je geen pers dan zal je je selfie moeten maken met de camera op je mobiel. Tijdens de meeste evenementen worden er genoeg kiekjes gemaakt door een professionele fotograaf.

We zijn eindelijk achter het wachtwoord van de buurman, dus we hebben de mogelijkheid om te pinnen naast contant.

Betreding van de evenementen van stichting Vlearmoesplein geschiedt op eigen risico. De organisatie en de medewerkers/vrijwilligers die op het evenement werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële schade dan wel immateriële schade die de bezoekers van de locatie en/of het evenement mochten ondervinden. In geval van schade of diefstal kun je het beste contact opnemen met uw eigen verzekeraar.
Op sommige evenementen is een garderobe aanwezig, dit wordt vooraf door de organisatie bekend gemaakt.
Op elk evenement is een EHBO post aanwezig. De helden van de EHBO helpen je graag! Vergeet ze niet te vragen naar de coole dierentuin pleister!
De meeste evenementen zijn gratis te bezoeken.
Nee, er zijn geen kluisjes aanwezig dus die zeldzame Pokémon verzameling kun je het beste thuislaten.
Vind je een foto écht niet kunnen, stuur dan via ons contactformulier een bericht, dan zullen wij de foto verwijderen.
Contact

Vragen?

Heb je een vraag? We helpen je graag! De meest gestelde vragen hebben we al voor je beantwoord in de FAQ. Kun je het antwoord niet vinden? of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op.

Adres

Nederland —Vlearmoesplein7161 HZ, Neede

Contactgegevens