Skip to content Skip to footer

Stichting Vleamoesplein

Wie zijn wij

Stichting Vlearmoesplein is een stichting die zich in wil zetten voor meer reuring in Neede. Onze stichting heeft momenteel ongeveer 20 vrijwilligers in de leeftijd van 18 tot en met 28 jaar.

De een is aan het werk, de ander bezig met studie.  We brengen allemaal veel kennis en ervaring uit ons (vrijwilligers)werk mee. Dat is ook iets wat je merkt in de vergaderingen: enthousiasme, doorzettingsvermogen, goed kunnen samenwerken en weten van aanpakken. Dat moet ook wel, gezien dit allemaal vrijwillig gebeurt. Uren aan voorbereidingen en vergaderingen  brengt ons uiteindelijk prachtige resultaten.

Wij willen Neede bruisender en levendiger maken!

Wat is ons doel

Het doel van onze evenementen is om een bijdrage te leveren aan de verdere leefbaarheid in Neede en de sociale samenhang (verbondenheid) tussen inwoners en Neede te verbeteren. Evenementen zijn daarvoor een prachtig middel. Tijdens een festival, markt, feestje of voorstelling is iedereen ontspannen en ontstaan nieuwe ontmoetingen.
 
Daarnaast  brengen onze plannen meer reuring in Neede. Ons uitgangspunt is om de evenementen laagdrempelig te maken zodat iedereen, van jong tot oud naar onze evenementen kan komen.

Hoe zijn wij ontstaan

Het idee om de stichting op te richten is ontstaan nadat gemeente Berkelland in 2013 een nieuw plein aan had gelegd in Neede, het vlearmoesplein. Dit plein biedt heel veel mogelijkheden, omdat het is voorzien van verschillende faciliteiten zoals stroom, water en goede verlichting. Door deze faciliteiten is het ideaal om grotere evenementen te organiseren.

Tot nu toe zijn er kleine evenementen georganiseerd door onze stichting: de opening van het plein, kofferbakverkoop, veiligheidsdagen, hap&tap in samenwerking met Avelijn, bandjesavond en een DJ-battle. Onze droom is om In de toekomst ook grotere evenementen te gaan organiseren waardoor we een bredere doelgroep kunnen bereiken met een veelzijdig en laagdrempelig evenement. Hierbij is ons doel om de sociale samenhang tussen inwoners in Neede te verbeteren.
60340822_2851491091592281_7822776187947581440_o
vlearmoesplein
WhatsApp Image 2020-04-03 at 12.07.07

Vrijwilliger worden?

Wij zijn bij stichting Vlearmoesplein altijd opzoek naar nieuwe vrijwilligers. Zou jij graag ons team willen versterken, stuur ons een mail, en geef aan wat je zou willen doen. Wie weet maak jij dan ook deel uit van ons volgende evenement!

Subscribe to the

Your Reviews

Guests Love Us

Thanks to you, we cheerfully celebrated my son’s birthday. We loved all the attractions.

Kylie Rogers

Kylie Rogers

Social Worker

Thank you for the bright emotions. I want to come to you again, and I recommend it to everyone!

Peter Parker

Peter Parker

Designer, CEO

Thank you for an unforgettable holiday! My children are very happy and want to come again.

Amy Weinstein

Amy Weinstein

Photographer

Yesterday I went with friends to the amusement park. Thank you for the sea of emotions!

Ethan Bright

Ethan Bright

Art Director

Yesterday I went with friends to the amusement park. Thank you for the sea of emotions!

Alise Bright

Art Director